A madárkaraokét épp neked találták ki!

A karaoké megszállottja vagy? Soha nem karaokéztál még? Nyilvánosan nem, de a négy fal között, amikor senki sem látta, és főleg nem hallotta, kipróbáltad már? Szereted a természetet? Imádod a madárfüttyöt? Felismered a madarakat az énekükről? Nem tudok őket beazonosítani, de mindig is vágytál erre a tudásra?

Mindegy, melyik kategóriába, mely halmazok metszetébe tartozol, mert hiszed vagy sem, a madárkaraokét pont neked találták ki!

Fotó:Bella Flodén, Pixabay

A madárkaraoke hanganyaga, azaz repertoárja 2014 óta szépen bővül a Suomen Luonto finn magazin oldalán. Az élmény komplex: a madárkaraoke önfeledt éneklés és okosító, házi madárszakkör is egyben, ahol nincs korhatár, ahol nem számítanak, sőt megszűnnek a társadalmi, földrajzi, nemi és nyelvi különbségek, hisz a madárfütty mindenkié.

Fotó: Pexels, Pixabay
Ízelítőül és ráhangolódásképp jöjjön néhány madárkaraoke-gyöngyszem!
Kezdjük utánozni elsőként az erdei pinty hangját! 

A következő dallam előadója: a szakállas bagoly. Szakállal, álszakállal vagy szakáll nélkül sem egyszerű utánozni őt, de gyakorlás teszi a mestert.

Azoknak a pároknak vagy barátoknak, esetleg testvéreknek, akik szívesen énekelnek együtt, kiváló duókat is tudok ajánlani. Például a kakukk és a fülemüle közös éneke igazi léleküdítő program. Ráadásul a szerepek tetszés szerint felcserélhetők.

Végül, de nem utolsósorban főleg haladóknak ajánlom a következő virtuóz előadásmód gyakorlását. A kacagó sirály hangjának utánzása garantáltan új élményekkel ajándékozza meg a madárkaraokézók életét. Nem mellesleg a nevetés szépít és gyógyít.


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s