Kimi, a szószátyár viszi a prímet az Alfa Romeo kisfilmjében

Márciusban az Ausztrál Nagydíjjal indul a 2020-as Formula–1-es szezon. A csapatok már nagyon készülnek, sőt mintha kicsit túlzásba is vitték volna a pihenést. Egyre-másra teszik közzé ráhangoló vagy épp vicces(nek szánt) videóikat. Ezt tette az Alfa Romeo is.

Fotó: Marc Alvarado, Flickr

A svájci székhelyű istálló legújabb kisfilmje a kulisszák mögé enged egy kis betekintést. Ahogy ők írják Twitter-bejegyzésükben, megnézhetjük a helyet, ahol a csodák történnek.

A videó egyik főszereplője az Alfa Romeo új járgánya, a C39-es. A filmben megjelennek többek között a pilóták: Kimi Räikkönen, Antonio Giovinazzi, Robert Kubica, de felbukkan az istállófőnök: Frédéric Vasseur is.

A színfalak mögött forgatott rövid epizódban vajon ki kapta a leghosszabb szöveget? Úgy is kérdezhetnénk: ki kapta az egyetlen szöveges szerepet? Nem más, mint a bőbeszédű Kimi Räikkönen!

Mielőtt azonban azt hinnék, hogy Kimi új (szószátyár) életet kezdett 2020-ban, megnyugtatásul közölni szeretném: a finn pilóta teljes szövege ennyi:

Hi! 

Nem HELLO!, mert az már két teljes szótag lenne! Az angol Hi!-köszönés amúgy is kísértetiesen hasonlít a finn Hei!-re. Szóval a hosszú monológ minden szempontból testhezálló a Jégembernek. Így gondolják ezt a finnországi rajongók is, hiszen az MTV UUTISET nagy örömmel adta hírül, hogy ismét Kimi vitte el a show-t.

Íme a sokat emlegetett videó: ⇓⇓⇓