Neymar, Leclerc, Giroud és Bottas is szerepel az ENSZ új videóüzenetében

Az ENSZ a nemzetközi sportnap (április 6.) alkalmából, illetve a világjárvány miatt kialakult egészségügyi veszélyhelyzet miatt egy felhívást tett közzé híres sportolók közreműködésével. 

Az ENSZ #MatchOfOurLive (#életünkmérkőzése) című kampányfilmje arra kívánja felhívni a figyelmünket, hogy most mindannyian épp életünk legnagyobb mérkőzésében veszünk részt, de együtt megnyerhetjük ezt a csatát.

A szolidaritás és az összefogás fontosságát hangsúlyozó klipben több sportág jól ismert képviselői is megjelennek.

A finn sajtóban és a közösségi oldalakon különösen gyorsan terjed a nemrég közzétett angol nyelvű videóüzenet, ugyanis a megszólaló világhírű sportolók között helyet kapott Valtteri Bottas, Formula 1-es pilóta, sőt a barátnője, Tiffany Cromwell, ausztrál profi kerékpárversenyző is. 

#MatchOfOurLives #COVID19 #Solidarity #Together @UN @UNGeneva

Az alábbi sporthírességekkel találkozhatunk a kampányfilmben – a legelső felbukkanásuk, illetve megszólalásuk sorrendjében: Olivier Giroud, labdarúgó; Nicolas Batum, kosárlabda-játékos; Eugènie Le Sommer, labdarúgó; Valtteri Bottas, F1-pilóta; Fernando Hierro, labdarúgó-edző; Charles Leclerc, F1-pilóta; Ada Hegerberg, labdarúgó; Sofia Mulanovich, szörfös; Nicola Vuevic, kosárlabda-játékos; Pierre-Emerick Aubameyang, labdarúgó; Tiffany Cromwell, kerékpáros; Theo Curin, paralimpiai úszó; Dan Carter, rögbijátékos; Marta Vieira da Silva, labdarúgó; Neymar Jr., labdarúgó.

A finnek évek óta érdeklődéssel figyelik Valtteri Bottas sportkarrierjét és ezzel együtt magánéletét is. A jelenleg főként Monacóban élő sportoló rendszeresen hazalátogat Finnországba, mert köztudottan rajong szülőföldjéért és szülővárosáért. 

2019-ben szinte bombaként robbant a hír: a fiatal házaspár, Emilia Pikkarainen és Valtteri Bottas kapcsolata menthetetlenül megromlott.

A tökéletesnek tűnő házasságuk tehát válással ért véget:  2019 novemberében hozták nyilvánosságra, hogy közös életüket lezárták, s még az év vége előtt hivatalosan elváltak útjaik.

Az autóversenyző azóta új életet kezdett: egyre szorosabb kapcsolat fűzi az ausztrál származású Tiffany Cromwellhez, akit néhány napja már egy finn tévéműsorban is bemutatott.

A pár jelenleg épp Finnországban tartózkodik Bottas nastolai nyaralójában, s egy-egy pillanatkép erejéig szívesen és rendszeresen posztolnak fotókat a hétköznapjaikról, főként a közös kirándulásokról és az edzésekről. Bottas tehát mindkét hobbijának hódolhat: fényképeket készít és sokat kerékpározik.

Mindketten munkájuk megszállottjai és aktív életet élnek a közösségi médiában, igaz, ezt profi sportolókként másként nem is igen tehetnék.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s