360 fokos videóklip a Steve’n Seagulls együttessel egy lappföldi üvegigluban

A maFINN 2020. évi zenés decemberi kalendáriumában napról napra egy új videó jelzi az idő múlását és a karácsony közeledtét.

December 14-én a Steve’n Seagulls nevű vidám banda énekel nekünk egy lappföldi üvegigluban.

Ha még nem hallottál a kicsit sem öltönyös finn bandáról, akkor olvasd el az őket bemutató maFINN-cikket, melynek címe: Steve’n’Seagulls, a vény nélkül kapható kedélyjavító.

Az alábbi különleges klipjük helyszíne: Levi.

Levi finn sícentrum és üdülőparadicsom, amelynek egyik nevezetessége az üvegiglókból álló luxusszálloda, ahol télen-nyáron, éjjel és nappal az üvegkalitka biztonságában csodálhatják meg a vendégek a természet szépségeit, akár a gyönyörű sarki fényt is.

Luxuskunyhók Leviben (Fotó: Leviniglut.net)

A most bemutatni kívánt Steve’n Seagulls-felvétel mégsem pusztán a helyszín miatt érdekes. A 3D-s videó úgynevezett 360 fokos technológiával készült, azaz miközben a zenét hallgatjuk, a klipre kattintva vagy a képernyőt érintve körbejárhatjuk az iglut.

A klip elkészítésében a Nokia Technologies és a Tamperei Egyetem működött közre.

Ha számítógépet használsz, akkor a Chrome-ra lesz szükséged ahhoz, hogy az élmény részese lehess. Ha Android-készüléken néznéd meg a videót, akkor a YouTube-app lesz a segítséged.

Ha megoldható, fej- vagy fülhallgatóval hallgasd a zenét!

Az IT`S A LONG WAY TO THE TOP (Hosszú út vezet a csúcsig) című szám az ausztrál AC/DC dalának feldolgozása Steve’n Seagulls módra.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s